Rent a car aerodrom Beograd i Niš |     +381 60 45 555 11

Fantastičan letnji popust do 60% je u toku. Rezervišite odmah.

Dodaci & dodatna oprema

Dodatna oprema koja ulepšava svako putovanje.

Full Kasko osiguranje

Prilikom iznajmljivanja vozila u našoj kompaniji u okviru cene najma imate uključeno kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine Vašeg depozita. Izaberite full osiguranje za kompletno bezbrižan put. Kakva god neprijatnost da Vas zadesi - full osiguranje Vas pokriva. Full osiguranje ne pokriva štete poput fleka, progorenih sedišta i drugih šteta usled nemarnog korišćenja. Cena iznosi od 4 € do 15 € po danu u zavisnosti od klase auzomobila.

Wi-Fi 4G mobilni ruter

Budite online u svakom trenutku, i na svakom putu. Poseduje sopstvenu bateriju pa ga možete koristiti i van automobila. Cena iznosi 3 € po danu korišćenja.

Sedišta za decu, kolevke i busteri

Neizostavan deo vaše dodatne opreme ukoliko putujete sa Vasim najmilijima, bilo da su jos bebe ili deca. Dečije sedište košta 3 eura po danu korišćenja (obračunava se za maksimalno 15 dana, nakon ovog perioda je gratis). Busteri su besplatni.

Lanci za sneg

Ključan deo Vaše zimske opreme. Usled snežnih vremeneskih uslova - lanci za sneg nisu opcija nego potreba, kako bi bezbedno stigli na Vaše odredište. Korišćenje lanaca za sneg je besplatno, osim u periodu od 20. decembra do 10. januara.

Dodatni vozač

Dodatni vozač je opcija koja je takodje besplatna, a omogućava vam da na ugovor o najmu vozila dadate još jednu osobu koji Vam olakšava svaki put. Dodatni vozač Vas može odmeniti u vožnji dok Vi za to vreme odmarate i učiniti svaki put bržim i prijatnijim.

Avantura čeka na Vas!

Ne časite časa - rezervišite Vaše vozilo odmah i započnite avanturu Vašeg života. Efex Rent A Car je tu da Vam bude veran parter u stvaranju najlepših uspomena!

POGLEDAJ VOZILA